duminică, 1 martie 2015

Spune ce simti !

Am observat cu indignare ca "A SPUNE CEEA CE SIMTI"  a devenit o oarecare rusine... o necesitate "arestata" de numeroasele retineri  pe care individul le are sau,practic, si le impune de teama parerilor celorlalti.
Am ales acest motto pentru blogul meu deoarece cred ca este vital sa spui ceea ce simti daca vrei,pe bune, sa ai langa tine oameni care sunt "pe aceeasi lungime de unda"... daca vrei prieteni adevarati, daca vrei ca cel de langa tine sa te aprecieze pentru cine esti si nu pentru ceea ce incerci sa reprezinti.
Este adevarat,oamenii vin si pleaca de aceea cred ca este vital sa fii tu insuti in orice circumstanta; sa spui ceea ce crezi si ce simti, indiferent de imprejurari, in fond, astfel faci o selectie involuntara a celor din jurul tau, a celor apropiati tie.
 Gandeste limpede si nu apleca urechea la ceea ce lumea numeste "superior" daca tu nu simti acea superioritate... 
Dealungul timpului, au fost elaborate mii de clisee de catre persoane care, la fel ca tine, au avut diferite experiente in viata.
   RETINE ! EI LE-AU AVUT ! 
Nu cred ca este "batut in cuie" ca expresiile sau zicatorile lor sa ti se potriveasca tie doar pentru ca ei au fost apreciati si promovati de un anumit grup de persoane. 
Fiecare este UNIC ! Fii unic,  nu alege sa faci parte din "turma" ! O "turma" care alege sa gandeasca din ce in ce mai superficial, o"turma" care alege sa nu se mai "oboseasca" sa gandeasca singura...
Suntem diferiti de restul vietuitoarelor pentru ca avem  ratiune... SIMTIM... putem distinge raul de bine in majoritatea situatiilor... singuri alegem ceea ce ne place, singuri alegem ceea ce iubim, deci, nicio dogma din aceasta lume nu iti poate impune ce sa simti ! Iar daca simti ca ceea ce gandesti ar putea ajuta sau ar putea schimba raul din jurul tau in bine, daca simti ca poti AJUTA, nu MANIPULA, spune... SPUNE CE SIMTI !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu